Våren 2018 får gärna komma snart

Den där våren får gärna komma snarast… jag är ganska så trött på vintern nu och även om jag tyckt det varit kul med mycket snö detta året, så räcker det nu. I alla fall för min del.

Nu ser jag fram emot att kunna sitta ute i trädgården och njuta av vårsolen i vårt lilla vindstilla ställe i trädgården. Där finns nämligen ett hörn på huset, lite som en innergård och där är det nästan helt vindstilla även om det blåser lite. Det kan faktiskt blir väldigt varmt där inne, även om det bara är några plusgrader med sol.

Så nu får gärna mars månad går så fort som möjligt så man kan få komma ut och njuta lite i solen. Även dra igång grillen för första gången detta året är något som vi gärna ser fram emot och våra egengjorda hamburgerbiffar är något som många vänner just nu väntar på.

Jag och sambon har ett recept för utmärkt hamburgerbiffar och med lite rökspån så blir dessa helt fantastiska. Någon som våra vänner ofta efterfrågar när vi bjuder på middag. Tyvärr kan jag inte dela receptet då det inte är vårt från början. Men jag kan varmt rekommendera att experimentera med rökspån när du grillar biffar.

Det ska också blir väldigt skönt att komma igång med träningen ordentligt och jag kan ju avslöja att all min träning har legat på hyllan sen början av december. Det är då all den enorma mängd snö kom och jag tappade helt lusten till att springa för det var så himla kallt.

Jag har dock inte vågat ställa mig på vågen än, men jag misstänker att jag troligtvis har gått upp 2-3 kg över julen. Det känns i både kläder och flåset jag får upp när jag bär matvaror från bilen. Jadå, där finns ett liten flås även där, speciellt när man går i trapporna.

Men förhoppningsvis så kommer jag igång med löpträningen nu i slutet på Mars och då finns det ändå gott om tid innan sommaren. Jag brukar faktiskt inte ha problem med att gå ner 2-3 kg innan sommaren och det går ganska snabbt. Så där är jag väl ganska lyckligt lottad jämfört med andra personer.