Om mig

Jag är en teknikintresserad man på 28 vårar som älskar allt inom elektronik och datorer men även min underbara familj som jag älskar över allt annat. Jag är även en nybliven pappa som älskar tekniska lösningar till mitt barn, en så kallad ”gadget dad”. Det är mycket möjligt att jag kommer publicera några av de häftiga lösningar jag redan har gjort men framförallt kommer det fler roliga lösningar när min son bli allt äldre.

Detta är som sagt min personliga blogg och är framförallt skapat så nära och kära ska kunna följa mitt liv då många av dessa personer bor ganska långt bort och har inte möjlighet till att träffa oss så ofta tyvärr.

Skulle du vara en vanlig besökare så är det alltid trevligt och det uppskattas varmt om du skulle vilja följa denna blogg och var inte rädd för att kommentera mina inlägg.

Då jag har bloggat förr men tyvärr slutat efter några månader gör jag ett nytt försök att börja blogga aktivt där jag har satt upp på schemat att blogga minst 2 gånger i månaden och detta är för att jag vill ha möjligheten till att gå tillbaka och läsa mina inlägg efter ett par år. Denna blogg blir en form av ”dagbok” så mina vänner och nära personer kan följa vårat liv lite närmare.

För er som känner mig så kan ni läsa på min facebook när jag publicerar nya inlägg.

Lämna ett svar