Nu äntligen närmar sig julen med stormsteg

tiden går fortDet är väldigt svårt att förstå hur nära julen är nu. Det är endast två månader kvar till julafton och det är riktigt sjukt hur fort tiden går eller rättar sagt så är det tiden jag / vi uppfattar som att den går snabbare.

Morsan hade rätt hela tiden men det tyckte inte jag när jag hade långa sommarlov när jag var mindre som varade för evigt. Så är det inte idag kan jag lova och jag är bara 33 år. Det känns ju lagom kul att veta att tiden uppfattas gå fortare ju äldre man blir, betyder det att daga känns som 8 timmar när man är 65?. Jag längtar redan…

Men nu börjar det ju bli dags att planera inför julen lite och kanske till och med nyår bör planeras. Våran plan är att fira med familjen på min sida detta året då vi oftast skiftar varje år från sambons sida till min sida av familjen vart annat år.

Jag kommer banta ned julbordet lite detta året för det blev bra överdrivet förra året och det blev tyvärr riktigt mycket rester över vilket är ett himla slöseri med resurser.

Sen hoppas jag att alla personer som inte kom förra året är friska detta året för det saknades tyvärr en hel del trevliga nyckelpersoner i familjen. Men de som verkligen var sjuka gjorde helt klart rätt att stanna hemma för att inte smitta oss andra. Det finns inget värre än personer som mer eller mindre skiter i alla andra genom att dyka upp när de är sjuka och riskerar att smitta andra personer.

Nu är det dags att bege sig av för att storhandla!