Julen kryper allt närmre

Helt sjuk vad tiden går nu när man är äldre, känns som det ungefär går dubbel så snabbt jämfört med förr.  Det har nog med att man är upptagen exakt alla dagar i veckan och man hinner inte riktigt stanna upp eller något.

En typisk dag ser ut så här.

  • Frukost 06:30
  • Lämna på dagis 07:30
  • Jobba till 16:30
  • Handla
  • Hämta på dagis 17:30
  • Göra snabb middag och äta vid 18:30
  • Efter maten kommer där in löpning/träning då och då, minst tre gånger i veckan.
  • Dags att göra i ordning att lägga barnen, lägga barnen vid 19:30
  • Mysa fram till 21:00 sen lägga sig, somnar vid  22:00-22:30

Så ser det ut vecka efter vecka, med väldigt små ändringar. Då ska man också tänka att träningen och så vidare ska klämmas in här och var. Tur vi är två i hushållet för annars hade det varit svårt att få ihop.

Jag sitter här en söndag och fasar lite inför veckan då jag inte riktigt är klar med julklapparna och det hade varit bra att få det gjort snarast. Det blir inte precis mindre folk ute i butiker ju närmre den 24e vi kommer.

Jag har dock inte så många kvar att handla till, bland annat är det till min syster som är kvar. Hon är alltid lika svår att handla till och det är stor risk att jag bara beställer något online för att få ett slut på det, det får kosta vad det kostar helt enkelt.

Sen har jag till dottern och till min mamma kvar, sen är det klart inför julen. Inga andra måsten då det inte är vi som håller i julen denna gången, det ska bli riktigt skönt att bara koppla av under julen.

Ingen stress kring julmat och så vidare, Wohooo!

Jag köpte faktiskt ett Polar pulsband till träningen då jag känner det är dags att börja träna intervallträning. Jag har nått någon jäkla platå eller något, för det känns som jag inte kommer längre eller orkar springa fortare. Från vad jag har läst på pulsband.se så ska intervaller vara det bästa för att få bättre kondition. Det ska gå snabbare i alla fall.

Jag har läst en hel del på mindfulrunning.se också, så det kommer förhoppningsvis göra ganska stor skillnad på mina löptider.