Jag måste fixa ett nytt skötbord där vi kan förvara allt

skötbordJag har skjutit upp det så länge nu så sambon blir nästan galen för jag hade lovat henne att fixa ett ordentligt skötbord till henne när väl hade kommit då vi endast hade ett madrass att göra det på och just nu får vi byta blöja på golvet vilket kanske inte är det bästa kroppen.

Min plan var ju att jag skulle få tid att bygga ett eget men så har jag bara skjutit på det hela tiden för jag har aldrig riktigt orkat ta tag i det men nu känner jag bara för att beställa ett färdigt för jag känner att tiden inte räcker till ordentligt.

Nu får jag höra nästan varje dag typ ”var är mitt skötbord” och egentligen svek jag henne för jag lovade så nu får jag banne mig fixa ett till henne så jag får slut på bråket. Det är ju som sagt mitt fel att inget har hänt.

Jag är dock lite osäker på om vi ska ha ett upphängt skötbord som sitter på väggen eller en vanlig skötbords-byrå eller något liknande. De vägghängda skötborden jag har sett på skötbordet har inte direkt något enormt förvaringsutrymme så jag är lite osäker på om det är det bästa för oss…

Jag tror nästan en byrå hade varit bättre för oss och jag tror sambon nog hade uppskattat ett skötbord som detta hos traotto som är en komplett byrå med ett skötbord ovanpå. Priset är inte astronomiskt heller så det känns ju väldigt positivt.

Visst det finns finare skötbord men jag känner ju inte för att lägga 7000-10000 kronor på ett skötbord. Drömmen hade kunnat vara att köpa ett Prinsessa skötbord men priset är ju alldeles för högt för min plånbok.

En reaktion på ”Jag måste fixa ett nytt skötbord där vi kan förvara allt”

  1. Är inne på andra rundan med Ikeaa sundvik. Den har bra förvaring, kostar billigt och man kan ta av toppen och enkelt göra om till vanlig byrå när barnet vuxit. Mycket praktiskt.

    http://m.ikea.com/se/sv/catalog/functional/18681/18701/#/se/sv/catalog/products/art/90256727/

    Har köpt Ikea för alla möbler som rör småbarnen. Det är en så övergående period och grejerna slits rättså hårt. När det är över tänker jag mig att man vill kasta möblerna med gott samvete. 🙂

Kommentarer är stängda.